Billetsalg til koncert og teater 2019

Billetter til vore koncerter og teater,  kan nemt købes i Frederiks Villa - tirsdag, onsdag, torsdag, fredag og lørdag, men altid med kontant betaling.

Herudover kan du benytte Billet-telefonen tlf:2337 0695 som har åbent Kl. 16-19

Man,tirs,ons, og torsdag. Her betales med med MobilePay 354817

Alle betaler gæstepris ved køb af billetter, medlemmer får refunderet 50 kr. ved indgangen.

Resterende billetter sælges ved indgangen

Trilleband

Torsdag d. 7. marts 2019

Kl. 20:00

Billetter: 175 kr./medlemmer  -   225kr./gæster

Alle betaler gæstepris ved køb af billetter, medlemmer får refunderet 50 kr. ved indgangen.

Det bliver en koncert 'næsten' som før. Med et righoldigt repertoire af Trilles bedste sange. En koncert hvor man kan få lov til at synge med, at mindes og glædes over noget musik, der bliver spillet alt for sjældent.
Man kan roligt glæde sig til en aften med Trilles sange og et band og en sangerinde, der kan fortolke, så minderne pibler frem. Ole Fick, Øyvind Ougaard og Mads Vinding er på scenen sammen, for at spille Trilles musik. Trille gik bort i 2016, og havde til det sidste gang i en masse aktiviteter, men hun har gav skuespilleren Mette Marckmann lov til at fortolke hendes sange. Trilles lyrik gik lige i hjertet på en helt generation med hendes usentimentale tilgang til de store følelser, hendes hverdagsskildringer og hendes markante politiske holdninger.

 

Tamra og Noa Rosanes

Torsdag d. 11. april  2019

Kl. 20:00

Billetter: 175 kr./medlemmer  -   225kr./gæster

Alle betaler gæstepris ved køb af billetter, medlemmer får refunderet 50 kr. ved indgangen.

Delte hjerter   DiViDED HEARTS

Hvad sker der, når man vinker farvel til alt det man kender  og prøver at skabe et hjem i et andet land? Hvordan holder man fast i sine rødder? Og hvordan præger savnet det delte hjerte, der er splittet mellem to lande?

Sanger og sangskriver Tamra Rosanes er oprindelig amerikaner, og i 2018 kan hun tilføje et dansk statsborgerskab, hvilket har fået hende til at reflektere over sin både danske og amerikanske historie. Det er der kommet et nyt album ud af.

Sangene tager udgangspunkt i de danskere, der rejste den modsatte vej under den store danske emigration til USA i perioden fra 1850 til 1920, og den både udlængsel og hjemve emigranterne følte, og som også har været en del af hendes liv. En tankevækkende aften om mod, drømme og håb og om at finde sig selv i verdenen. Rosanes og guitaristen Noa Rosanes.

 

Teaterstykke

Til glæden

Torsdag d. 24. januar kl. 20:00

Billetter: 50 kr. incl. kaffe og kage.

Til Glæden – historien om mig og min mormor” Vores kærlighedserklæring til den danske sangskat!. En intim-forestilling om identitet, rødder og længslen efter fællesskab. Til Glæden er et kammerspil med én sanger og én musiker, bygget over en række danske sange fra perioden 1850 – 1975.Musikken og fortællingen følges hånd i hånd og med afsæt i historien om et tab og en stor sorg må vores fortæller starte forfra og redefinere sig selv og sine rødder.

Forestillingen er et kvindeportræt der også bliver et Danmarks-portræt.

Vi opfordrer til en hygge-stund med kaffe, musik og sang.